Werkplaats en workshop

Werkplaats en workshop

De naam werkplaats is niet toevallig gekozen. Je kunt op deze site zelf aan de slag met alle materialen die je hier kunt vinden. Zo kun je hier informatie vergaren en kennis opdoen. Maar wie echt wil weten hoe het werkt moet zelf aan de slag. En dat kan bijvoorbeeld in workshops.

Zelf ontdekken hoe het allemaal werkt kan heel goed, maar dat kost je veel tijd. Daarom is er in de Crisiswerkplaats ook een versnelde route beschikbaar!
Ina Strating en Lydia Vroegindeweij namen de moeite om uit te proberen hoe de sociale media in de praktijk werken. Bovendien hebben zij die opgedane ervaringen gebundeld en van een didactische vorm voorzien. Zo kan iedereen die dat wil een versneld leerproces doormaken, gericht op duidelijke leerdoelen en passend bij jouw praktijk situatie.

Wat bieden we aan?

Crisiswerkplaats ontwikkelt en verzorgt een divers aanbod om kennis te vergaren en ervaring op te doen.
Het aanbod is in grote lijn in te delen in:

  • sociale media (algemene introductie, presentaties)
  • vaardigheden (zelf oefenen, workshops, werkpakketten)
  • opzetten en ontwikkelen van een communicatiestrategie (voorbereidingen)
  • coaching van het team in de opstartfase (praktisch aan de slag)
  • coaching van een communicatieteam ten tijde van een crisis (ondersteuning van het team)

Het overzicht van de workshops, trainingen, etc. die we tegen betaling kunnen verzorgen, vind je in het menu bij aanbod.

Daarnaast kun je op deze website werkplaats ook gratis allerlei nuttige tips en tools vinden, die het werken met de sociale media eenvoudiger maken.

Meer weten? Neem contact met ons op.