Vier weken, voordat we het wisten…

Post

Reacties   |   Historische crisis

Iedere deskundige op communicatiegebied weet dat de informatie tegenwoordig snel gaat. Een bericht op Twitter kan heel snel een ‘trending topic’ worden als iedereen het aan elkaar doorgeeft. Je daar tegen afzetten heeft geen zin. Het gebeurt gewoon, zonder dat je daar invloed op hebt. De kunst wordt juist om die kanalen doeltreffend in te zetten om het publiek te informeren en te coachen in gewenst gedrag. En dan biedt het feit dat we sneller ge├»nformeerd zijn waarschijnlijk meer voordelen dan nadelen.

Spiegel-cover

Deze cover van De Spiegel laat treffend zien hoe sterk de communicatie is veranderd in een halve eeuw. De omvang van de Watersnoodramp in februari 1953 werd pas na 4 weken duidelijk. Een illustratief beeld in onze presentaties.

Plaats een reactie