Training en advies

Training en advies

Ja, wij willen sociale media echt gaan gebruiken. En nu?

Als je weet wat er met de sociale media kan sta je voor de keuze om Twitter en de andere middelen een structurele plek te geven in het communicatiebeleid. Maar hoe moet dat? Waar begin je, en wat zijn de ervaringen van anderen hiermee? Implementeren dus, maar graag wel met beide voeten op de grond en direct toepasbaar.

De Crisiswerkplaats heeft zelf ervaringen opgedaan, maar ook veel ervaringen uit het netwerk verzameld. Mensen met praktijkervaring kunnen je op weg helpen om de visie te vertalen naar concrete activiteiten. Zij weten wat werkt en wat (nog) niet. Het netwerk van de Crisiswerkplaats is beschikbaar voor het delen van kennis.
Wij kunnen bijvoorbeeld je team gedurende een tijdje gericht op weg helpen met gefaseerde uitleg en mee helpen schrijven aan het plan van aanpak. Het geven van praktische instructies, het kiezen van de juiste tools en het opstellen van draaiboeken hoort daar ook bij.

Je kunt ons vragen om advies, teamtraining of tijdelijke ondersteuning. Daag ons maar uit met een prikkelende vraag. We helpen je graag mee om een passende oplossing te vinden.